понеделник, 20 октомври 2008 г.

Talia

СЪСТАВ: (Едно пакетче 3 g Талия съдържа): разтворими фибри, екстракт от кора на ябълка, млечнокисели бактерии в спороформа Lactobacillus sporogenes (пробиотик) и други.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Употребява се като хранителна добавка за регулиране на фукциите на стомаха, контрол на теглото и добрия вид на кожата.

ДЕЙСТВИЕ: Талия благоприятства възстановяването на имунната система, редуцирането на стомашночревните проблеми и нормализирането на чревната микрофлора (особено след антибиотично лечение) подобряването абсорбцията на важните минерали. Подпомага контрола на теглото, намаляването на целулита и регулацията на холестерола. Талия подпомага свързването на свободните радикали, стимулиране процесите на обновяване на клетките и тъканите, синтеза на колаген и еластин, кожното овлажняване и кожната плътност, с което възвръща добрия вид и младежкото излъчване на тялото.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Едно пакетче Талия се приема един два пъти дневно, като се разтваря в 100-150 ml вода. Препоръчва се прием на продукта за 2-3 месеца, след което се прави почивка 2-3 седмици.

ПРЕПОРЪКИ: За постигане на оптимални резултати е добре Талия да се съчетава с балансирано хранене и умерено физическо натоварване. За по-добър ефект се хранете с повече плодове и заленчуци и избягвайте продукти, богати на мазнини, сол, захар, а също и пържени храни. Избягвайте употребата на алкохол, защото той носи допълнително калории. За максимално добри резултати се препоръчва прием на продукта не по-малко от 2-3 месеца. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПИЯТ 1,5 до 2 ЛИТРА ВОДА ДНЕВНО, РАЗПРЕДЕЛЕНА НА 8 ПРИЕМА. Препоръчват се от 15 до 30 минути на ден физическо натоварване, ходене пеша или леки упражнения. Ако сте решили да подобрите външния си вид – Талия е вашият надежден партньор, който ще помогне да постигнете целта си. Мислете позитивно.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не се препоръчва прием от деца до 14 годишна възраст, бременни и кърмещи жени.

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: няма.
Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневната доза!

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ: ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА - Отслабни с Лекота!



figurata.com

Няма коментари: