понеделник, 20 октомври 2008 г.

Царски билки за идеална фигура

Състав: Пчелен мед, екстракти от Златен корен, Гинко-билоба, Ленено семе, Глог, Бял равнец.
Действие: Нормализира дейността на отделителната система и балансира обменните процеси в организма. Подпомага регулирането на телесното тегло. Действа регенеративно, капиляроукрепващо, противовъзпалително и адаптогенно. Подпомага освобождаване на излишните мазнини, вредния холестерол, шлаките и токсини в организма.Оптимизира дейността на кръвоносната система, възстановява клетъчната регенерация и еластичността на кръвоносните съдове, подобрява дейността на сърдечния мускул и обменните процеси. Елиминира вредата от употребата на синтетични лекарствени препарати. Стабилизира дейността на сърдечно-съдовата система и кръвното налягане.
Противопоказания: алергия към пчелен мед или някои от компонентите на продукта
Дозировка: Сутрин и следобед по 1-2 ч.л.(5-10мл.), разтворени в 50 мл. вода, сок или друга течност. За регулиране на телесното тегло, продуктът се приема по специална схема.

Препоръчваме ви при:

Наднормено тегло, за тотално изчистване на организма, повишен холестерол, възстановяване след инсулти и инфаркти, коронарна недостатъчност, склероза на кръвоносните съдове, нефрити, следоперативни интервенции на сърцето и кръвоносните съдове.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ: ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА - Отслабни с Лекота!



figurata.com

Няма коментари: