понеделник, 20 октомври 2008 г.

Перфини- естествен ловец на мазнините

СЪСТАВ (Всяка капсула съдържа) - NeOpuntia патентован комплекс липофилни фибри от Opuntia Ficus indica - 377 mg; сух екстракт от зелен чай - 55 mg; сух екстракт от гуарана - 21 mg.
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Употребява се като хранителна добавка за лица контролиращи теглото си.
ДЕЙСТВИЕ: "Перфини" е естествен ловец на мазнините. Създадени от
френските лаборатории "BioSerae", естествените липофилни фибри спират процеса на усвояване на мазнините и захарите от организма и ги извеждат от него, без да му вредят. Ето защо "Перфини" позволява да се храним без да пълнеем! Свързва се с до 30% от приетите с храната мазнини преди да бъдат асимилирани и предотвратява натрупването им в мастните депа като засилва чувстото за ситост и намалява апетита. Липофилните фибри от кактуса опунция спомагат за редовното прочистване на отделителната система. Влият положително върху храносмилането и спомагат за нормализиране на високите нива на лошия холестерол и триглециридите в кръвта и така поддържат желаното тегло за дълъг период.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва прием от деца до 14 годишна възраст., бременни и кърмещи жени.
СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ: няма.
ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА: Приемат се 2 до 4 капсули веднага или до 1 час след хранене с много течност.
ОПАКОВКА: 3 блистера по 10 капсули.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ: ТАЙНАТА РЕЦЕПТА НА ЛИДИЯ КОВАЧЕВА - Отслабни с Лекота!



figurata.com

Няма коментари: